Pe 11 febr. a fost ziua de nastere a sotului meu. Cautam printre retetele voastre un tort diplomat si un pic de inspiratie. Multumesc Elei si Ancai pentru ceea ce a rezultat. Fara voi nu stiu ce faceam.

Am pus intr-o tava de cuptor cu pereti inalti folie de plastic, am pus prima crema facuta exact dupa reteta Ancai la tortul diplomat cu fructe de padure.

Pentru crema a doua am preparat budinca, frisca si gelatina urmand instructiunile de pe fiecare pachet, am pus zahar vanilat in budinca, iar cand aceasta s-a racorit, am amestecat-o cu gelatina, apoi am adaugat amestecad usor, si frisca. Am adaugat-o lingura cu lingura peste prima crema, pentru a nu se amesteca straturile. Am insiropat piscoturile in zeama de compot si le-am asezat unul langa altul, peste a doua crema. Am acoperit cu folie si am pus tava in congelator o ora, apoi am mutat-o in frigider pana a doua zi. Pentru a putea avea linii drepte pe terenul de tenis, am facut fasii inguste din folie de aluminiu si am facut liniile de pe teren. Am pus cocosul verde, apoi am dezlipit benzile de folie si cu coada unei furculite am pus cocos alb pe liniile terenului.