Blat:Ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza.

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se incorporeaza in compozitia de oua!Se omogenizeaza. O tava dreptunghiulara(30x22) se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 minute,la foc mediu.

Se lasa la racit,in cuptor,cu usa intre-deschisa.

Se scoate din tava si se decupeaza 6 cercuri.

Din folie de aluminiu(am imbetit-o de mai multe ori) am facut 3 inele de marimea blatului decupat!Crema:Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic,dar cu 350 ml lapte.

Se lasa la racit.

Gelatina se hidrateaza 10 minute in 3 linguri de apa rece,apoi se dizolva la bain marie pentru cateva secunde si se incorporeaza in budinca.

Se amesteca bine.

Frisca se bate,apoi se incorporeaza in crema racita. Asamblare:Pe un platou se aseaza inelele din folie de aluminiu,un blat insiropat,crema,apoi alt blat insiropat(puteti face un sirop din apa,zahar si vanilie).

La fel se procedeaza si cu celelalte 2 tortulete.

Se lasa peste noapte la frigider.

Decor:Tortuletele se imbraca in frisca.

Ciocolata se topeste la bain-marie impreuna cu laptele si untul,se lasa la racit,apoi se repartizeaza glazura pe cele 3 torturi,lasan sa se prelinga.

Se decoreaza cu frisca,ciocolata!