1)250 g faina,250 g margarina se amesteca impreuna. 2)250 g faina,3 galbenusuri,2-3 linguri smantana,un praf de sare se framanta foarte bine.

Se intinde o foaie din compozitia 2,peste care se intinde o foaie din compozitia 1,dupa care se ruleaza. Se coc 4 foi,pe dosul tavii,unsa cu ulei.

Una sau doua foi(depinde daca faceti o portie sau doua)se poate taia inainte de coacere in 8 bucati pentru a usura taierea in momentul servirii. Crema pentru o portie:800 ml lapte,3 galbenusuri,150 g amidon alimentar,2-3 pliculete zahar vanilat,200 g zahar 0.5 l lapte,200 g zahar si zaharul vanilat se pun la fiert.150 g amidon se amesteca cu 3 galbenusuri si treptat se adauga cele 300 ml lapte ramas.

Se amesteca cu compozitia care fierbe si se fierb pana se ingroasa. 6 albusurile se bat spuma,dupa care se amesteca cu crema rece. Deasupra se presara zahar pudra cu aroma de vanilie.

Reteta pentru foi este pentru doua portii. Se poate coace numai doua foi,iar 2 se pun in frigider in folie alimentara si se pastreaza pana cand va este iar pofta de cremes. Daca e putina crema se mai poate adauga un plic budinca preparata sau frisca batuta. Deasemenea daca crema este prea tare se adauga frisca batuta pana la consistenta dorita