Se prajesc pulpele condimentate in doua linguri ulei de masline, pe amandoua partile. Se scot, se aseaza intr-un castron si se acopera. In alta tigaie calim ceapa in uleiul de masline, adaugam usturoiul taiat marunt, frunza de dafin si ciupercile. Lasam compozitia sa se soteze bine si adaugam pasta de tomate dizolvata in apa. Mai lasam sa dea 2-3 clocote si adaugam vinul. Apoi asezam in sos carnea prajita, adaugam sare si piper dupa gust si rozmarinul uscat. Acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic 10-15 minute. Se opreste focul si se lasa sa mai stea inca 5 minute acoperite. Pulpele se aseaza pe un platou inconjurate de ciuprci si cartofi natur. Sosul se strecoara si se pune intr-o sosiera.

Cartofii natur se pregatesc astfel: se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Intr-o cratita se aseaza cartofii, se adauga apa cat sa-i acopere, putina sare si se fierb cam 15-20 minute. Se scurg de apa si se soteaza cu un cub de unt. Se adauga secretul gustului de legume si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.