Este o prajitura usoara, deoarece nu contine grasimi, racoroasa si usor de facut.

Merele se curata de coaja, se rad pe razatoare si se pun la fiert cu 550 ml apa intr-o cratita.

Separat se dizolva budinca. in cantitatea ramasa de apa si se adauga zaharul.

Cind incepe sa fiarba se adauga budinca si se lasa pe foc pina se ingroasa, la inceput compozitia are culoare mata dar pe masura ce fierbe devine translucida.

Se tapeteaza 2 tavi de chec cu pelicula transparenta, pe fundul tavii se pun biscuitii petit, iar deasupra se toarna crema calda, peste care se pun biscuitii doria.

Se da la rece pentru cateva ore.

Se scoate prajitura din forma si in fiecare inel de biscuite se pune cate o zmeura.

Am incercat sa pun scortisoara in crema dar ii schimba culoarea, isi pierde luciul. Se pot folosi doar biscuiti petit. Zmeura poate fi inlocuita cu orice alt fruct de padure, capsuni.....