Am denumit astfel aceasta prajitura cu branza de vaci si visine pentru ca am reteta de la vecina mea, mamica tanara cu doi copilasi frumosi. Multumesc mult, Lacrima! E delicioasa!Incalzim cuptorul la 180C si tapetam o tava de 25 cm x 35 cm.

Aluat:Mixam ouale cu zaharul pana cresc si se deschid la culoare, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam, iar la sfarsit punem margarina topita. Turnam aluatul in tava si presaram gris, apoi visinele.

Stratul de branza:Mixam toate ingredientele in afara de budinca, apoi presaram budinca si avem grija sa se omogenizeze. Turnam stratul peste visine niveland frumos.

Dam prajitura la cuptor, iar cand branza e aproape gata (se rumeneste), punem bezeaua din albusurile batute spuma peste care am adaugat apoi zaharul si am mixat pe viteza mare pana cand se tine de paletele mixerului.

Prajitura se poate face cu tooot felul de fructe :) Batet bine bine bine de tot spuma de pe deasupra, altfel se va lasa cand o scoateti din cuptor.