Ciupercile se curata, la fel si ceapa,dupa care se vor toca de dimensiunea bobului de porumb si se pun in tigaie la calit cu cele 3 linguri de ulei si se lasa pana scade toata zeama care o lasa ciupercile si ceapa.

Se dau la rece. Cand s-au racit punem verdeata tocata marunt si asezonam.

Pregatim aluatul pentru clatite punanand intr-un vas toate ingredientele si le batem cu mixerul .

Eu am copt clatitele cu aparatul de clatite mi se pare mai simplu si fara miros.

Am pregatit vasul de jena cu margarina si pesmet dupa care am pus in mijlocul clatitelor din compozitia cu ciuperci si le-am rulat ca pe sarmale si le-am asezat in vas am pus deasupra iaurtul si cascavalul ras .

Am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 30 minute sau pana se rumenesc.

Pofta buna si va invit la cea de-a 100-a reteta, va rog sa o incercati si sa gustati cu toata increderea sunt delicioase...