Spalam canea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare.

Indepartam spuma care se formeaza Legumele le curatam si le spalam Telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete. Cand a fiert carnea pe jumatate, adaugam legumele si lasam sa fiarba in continuare. Cand este gata, o scoatem din supa, o lasam sa se racoreasca, o rupem fasii si o adaugam din nou in oala. Pentru galuste: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Luam cu lingurita din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam sa fiarba inca 10 minte la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.

Spalam carnea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza Legumele le curatam si le spalam Telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete. Cand a fiert carnea pe jumatate, adaugam legumele si lasam sa fiarba in continuare. Cand este gata, o scoatem din supa, o lasam sa se racoreasca, o rupem fasii si o adaugam din nou in oala. Pentru galuste: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Luam cu lingurita din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam sa fiarba inca 10 minte la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.