Acesta a fost unul din torturile noastre in noaptea dintre ani!Am taiat blatul in 3 si l-am insiropat cu sirop din: 200 ml apa, zahar vanilat, 150 gr zahar, esenta de rom.

Plicurile de creme ole le-am amestecat cu restul de zahar si 600 ml lapte (pe plic scrie 400 ml x 2 = 800, dar eu va recomand doar 600 ml ca sa fie mai tare crema). Cand s-au omogenizat, am adaugat finetti si am mixat bine.

Am lasat crema la rece aprox 30 de min.

Apoi am asamblat tortul, am pus pe fiecare felie de blat insiropat crema de cioco (cat mai multa) si fructe de padure.

Am imbracat tortul in cioco si l-am decorat cu fructe de padure si cocos (iubi s-a ocupat de sablonul pt 2012 si m-a ajutat sa iasa totul ok).

A fost delicios, am primit laude si de la gazdele noastre de la Revelion si l-am laudat si noi:))