Acest tort l-am facut pentru ziua nepoatei mele Lorena.

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul pe rand batand bine dupa fiecare, apoi se pun galbenusurile pe rand, uleiul, apa si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu o lingura de jos in sus. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 35 minute (testul cu scobitoarea). Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei, de cea din mijloc folosindu-ne pentru a crea suportul rochitei.

Crema: Se pun pe foc frisca lichida si ciocolata rupta bucati si se aduce la punctul de fierbere. Se amesteca pana la omogenizare si ciocolata este topita in intregime.

Se aseaza primul blat pe un platou si se insiropeaza cu zeama de la compotul de visine. Se unge cu crema de ciocolata iar deasupra se pun visinele curatate. Se pune si celalalt blat insiropat.

Din blatul din mijloc pastrat se decupeaza cu forme de diferite marimi cerculete care vor fi asezate deasupra tortului (insiropate si unse cu crema), in mijlocul lor introducandu-se papusica fara picioare si ambalata cu folie de aluminiu partea care vine in interiorul tortului. Se orneaza cu frisca si spuma de visine, se orneaza si rochita dupa imaginatie, se presara bombonele, etc.