De si este o reteta atat de banala prin surprinderea tuturor si a mea este deosebit de delicioasaSe unge tava de cuptor cu cele 2 linguri de unt. Se taie painea in felii potrivite. Intr-un castron se pune laptele si se inmoaie feliile de paine doar pe o parte (nu foarte mult), se aseaza in tava cat sa acopere toata suprafata. Deasupra de pune kaizerul tocat marunt, carnaciorii, sunca, branza sfaramata cu furculita, cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale batute, maslinele, ciupercile taiate si acestea marunt si se da la cuptor pentru 15-20 de minute. Intr-un alt castronel se pune bulionul si se amesteca cu piperul. Dupa cele 15 -20 de minute se scoate tava din cuptor si se adauga bulionul si se mai lasa pentru inca 5-10 minute.

Daca va place usturoiul puteti face in pic de mujdei si sal puneti impreuna cu toate ingredientele inainte sa se puna buionul.