Buna ziua dragii mei bucatarasi,LA MULTI ANI dragii mei bucatarasi,bine v-am regasit!!a trecut 1an de cand am intrat in acest minunat colectiv si pentru asta va multumesc,sunteti minunati,sunteti deosebiti,un colectiv tanar,un colectiv vesel de care eu am multa nevoie;poate cineva,va spune ca am revenit datorita concursului!!NU va spun hotarat,nu voi intra in nici un concurs pentru ca nu ma pot concentra,am grave probleme de sanatate in familie!!!!am revenit aici pentru ca-mi sunteti dragi,am nevoie sa comunic cu cineva(si eu v-am ales pe voi);am incercat si alte variante dar nu a mers....fiecare persoana se elibereaza de stres prin diferite metode(shoping,sport,sau diferite alte lucruri mai rele)eu am ales ceea ce stiu mai bine sa fac si anume gatitul;dimineata,dupa ce-mi beau cafeaua,raman pana aprope seara si fac ce-mi trece prin minte sau rasfoiesc revistele pe care le-am adus din Franta sau cele mai noi din Italia;nu va spun cate preparate au ajuns la gunoi,cate au iesit alta ceva de cum era retea sau cate au iesit mai deosebite de reteta!!!in tot acest timp,sa nu ma intrebati daca mananc ce gatesc,cand sau cat???vecinele mele care nu-mi cunosc situatia,(nu stiu)dar cred ca spun ca am luat-o razna,dandu-le in fiecare zi cate ceva;nici macar timpul nu a tinut cu mine sa pot merge la nepotica mea;asa ca am fost si sunt in continuare sechestrata la domiciliu in speranta ca voi dialoga cu voi,sa-mi spuneti daca va plac preparatele mele sau nu.

Aceasta salata MACEDONIA cum o numesc italienii, o pregatesc in zilele Craciunului,este facuta intr-un alt fel de cum o facem noi,dar este la fel de delicioasa mai ales daca este stropita cu un coniac de buna calitate.

Fructele proaspete,curatate,taiate cubulete,se pun intr-un bol cu zahar si sucul de mandarine;fructele uscate,taiate cubulete se pun intr-un bol,peste ele se rastoarna 1cana de ceai fierbinte,se acopera si se lasa 15-20min;dupa acest timp,se strecoara si dupa ce sunt bine scurse se amesteca cu restul fructelor,miezul de nuca rupt si se serveste in cupe deasupra cu frisca sau daca este facuta vara,deasupra cu o cupa de inghetata de fructe