Am vazut aceasta tarta pe blogul Timeei si tare mi-a placut... asa se face ca am facut bunatatea doua zile la rand......putin amprentata de mine..:))Amestecam untul sau margarina cu zaharul adaugam faina amestecata cu praful de copt si restul ingredientelor se poate va mai fi nevoie de putina faina .

Aluatul obtinut se pune in folie de plastic si se lasa la frigider o ora.

Se intinde apoi in tava pentru tarta si se da din nou in frigider 10 minute.

Merele curatate si taiate cubulete se stropesc cu sucul de lamaie se amesteca cu zaharul si se pun la foc mic .

Cand sant merele deja ca la dulceata adaugam sucul de portocala amestecat in prealabil cu amidonul sau corn flour-ul.

Acum mai lasam pana amestecul arata ca o budinca.

Adaugam si scortisoara si lasam putin la racit dupa care punem tot in tava peste aluat.

Dam la cuptorul preincalzit 180 grade cam 20-25 minute.