Am pregatit aceasta rulada cu ocazia Sf.

Constantin si Elena! Este delicioasa, desi nu a iesit nici frumoasa nici aspectuoasa....doar bucatica aceasta am reusit sa o salvez, restul s-a mancat pe nerasuflate!Blatul Albusurile se bat spuma cu un praf de sare iar apoi se adauga zaharul lingura cu lingura pana obtinem o spuma lucioasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul, cacaoa, iar apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Tapetam o tava cu folie de aluminiu/hartie de copt si putin ulei, turnam compozitia in tava, nivelam cu o spatula si coacem in cuptorul incins timp de 12-15 minute. Scoatem cu grija blatul pe un prosop de bucatarie usor umed si rulam avand grija sa nu se rupa. Lasam sa se racesca.

Crema: Frisca o punem intr-un vas o mixam timp de 1 minut. Adaugam apoi intaritorul de frisca si zahar pudra si mixam pana se intareste. Dam apoi la frigider. Intr-un ibric punem 450 ml lapte la fiert. In alt vas punem praful pentru budinca, cele 5 linguri de zahar si 50 ml de lapte si omogenizam. Cand laptele incepe sa fiarba, dam ibricul de pe foc adaugam praful de budinca amestecat cu zaharul si laptele, punem din nou la foc si amestecam incontinuu pana cand budinca se ingroasa. Lasam apoi la racit. Dupa ce s-a racit, mixam budinca cu frisca si adaugam dulcele de leche. Omogenizam.

Desfacem apoi blatul cu grija sa nu se rupa. Intindem crema peste blat si rulam cu atentie, apoi invelim rulada in folie de plastic/aluminiu si dam la rece 1-2 ore pana se intareste putin. Pofta buna!