Punem faina intr-un castron. Incalzim apa. Facem o gaurica si pregatim maiaua ( punem sarea, zaharul, zaharul vanilat, drojdia, coaja de lamaie si apa putin cate putin). Dupa ce am incorporat toate ingredientele adaugam ouale si framantam bine de tot. Punem si uleiul putin cate putin ( aluatul este gata cand nu se mai lipeste de mana). Lasam la dospit pentru 45 de minute. Intindem o foaie rotunda si taiem in triunghiuri pornind din centru catre margini (mi-au iesit cam 6 triunghiuri dintr-un cerc). Punem finetti in centru si rahatul si rulam de la baza spre varf. Le ungem cu galbenus si le mai lasam 10 minute deoparte. Se pun la cuptor la foc mediu intr-o tava acoperita cu foaie de copt si le lasam pana se rumenesc ( cam 25-30 minute a durat la mine procesul). Dupa ce le scoatem le ungem cu sirop cu ajutorul unei pensule si presaram nuca de cocos.