Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu 1 praf de sare,putina zeama de lamaie,adaugand treptat zaharul pudra.

Mixam pana obtinem o bezea tare.

Punem zaharul tos cu 10 linguri de apa pe foc mic.siropul obtinut il punem treptat peste galbenusuri mixand mereu pana compozitia se raceste si obtinem o crema alba,peste care adaugam coaja rasa de la 1 lime si zeama de la 2.

Ciocolata o topim la baigne marie si o adaugam peste crema de galbenusuri.

Frisca o batem cu zaharul vanilat,apoi o adaugam peste galbenusuri amestecand usor.

La sfarsit adaugam bezeaua.

Amestecam totul uso si bine,apoi punem intr-un vas si dam la congelator cateva ore.

Servim cu placere.daca vreti puteti pune mai multa ciocolata,gustati cand compozitia este gata si o faceti dupa placul vostru(mai dulce,mai acrisoara,mai ciocolatoasa)