O reteta rapida si simpla pe care sa o faceti cand va grabiti si nu aveti timp de stat pe linga ea sa o...bibiliti.

Eu eram bagata in priza cu pusul pentru iarna si n-am avut timp sa-i dau prea mare importanta retetei, dar a iesit ceva delicios.

Pastele le fierbem in apa clocotita cu putina sare 8 minute, asa cum scrie pe ambalaj.

Dupa ce au fiert, le strecuram si le dam sub un jet de apa rece.

Le lasam in strecuratoare.

Pornim cuptorul la 180 de grade C.

Separam galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile le amestecam cu smantana, le asezonam( daca este prea groasa compozitia adaugam putin lapte) iar albusurile le batem spuma.

Kaizerul il taiem cubulete mici.

Amestecam in smantana cu galbenusuri kaizerul taiat apoi adaugam taiteii si ii omogenizam.

La sfarsut adaugam si albusurile batute spuma.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu putin pesmet punem compozitia de paste omogenizate cu kaizerul si smantana.

Deasupra radem cascavalul si mozzarella.

Dam vasul la cuptorul incalzit pentru aproximativ 30 de minute, pina face o crusta aurie deasupra.

Portionam pastele si le servim obligatoriu calde. Cine doreste mai poate adauga putina smantana.

Pofta mare !