...si alune de padure la alegere, pentru cine doreste, pufoase, super ciocolatoase deci delicioase!!!! Se topesc rapid de pe platou :)))))Punem intr-un vas pe foc apa si in ea adaugam untul taiat cubulete si ciocolata, lasam sa se infierbante amestecand bine si topim in el, ciocolata, vom obtine o crema destul de legata, in care punem si zaharul, vanilia, apoi cacaoa, vom amesteca din nou foarte bine.

Punem crema la mixer si mixam pentru 5 minute, va incepe sa se ingroase.

Adaugam ouale pe rand, apoi turnam faina, sarea si praful de copt. Crema devine densa si foarte ciocolatoasa.

Pentru cine alege varianta cu alune, adauga in compozitie sau intr-o parte din ea, o lingura de alune de padure fin macinate.( recomand alunele de padure crude de la Fine Food care sunt o nebunie)Incingem cuptorul la 180 de grade. Punem in forme briosele si le coacem in jur de 15 sau 20 de minute, nu mai mult, vom face testul cu scobitoarea.

Le lasam la racit si le servim cu placere....la o cafea, la micul dejun!