preferatul nostruEu am facut intr-o forma de silicon margaretaPregatim pandispanul din cele 3 albusuri de ou, adaugam zaharul,galbenusurile,uleiul iar la sfarsit faina si praful de copt. Il coacem, iar intre timp pregatim crema de iaurtAmestecam iaurtul cu zaharul si 400 g de capsuni care au fost taiate cubulete. Punem gelatina la inmuiat in 100 ml de apa si o desfacem la foc domol dupa 10 minute cat a fost lasata.

Batem frisca spuma apoi adaugam iaurtul cu capsunile si la sfarsit gelatina o incorporam usor de sus in josForma tortul intr-o oala mai inalta. Asffel punem forma de silicon pe fundul oalei si punem jumatate din crema in ea, dupa care taiem blatul de pandispan in 2 si punem o parte peste crema din oala,apoi restul de crema si la sfarsit punem cealata foaie de pandispanPunem tortul la rece de pe o zi pe alta,iar a doua zi il scoatem si il ornam cu capsuni si ciocolata rasaVa servec cu o felie !