Am pregatit mai intai coca.

Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,o lingurita de faina si putin lapte caldut si am lasat-o 5 minute sa dospeasca.

Am amestecat faina cernuta cu sarea,apoi am pus ouale,uleiul si drojdia. Si am framantat cu lapte caldut.

Coca nu trebuie sa fie prea tare.

Am lasat la dospit pana am pregatit umplutura.

Am prajit pieptul de pui taiat bucati cu putin ulei.

Am condimentat.

Ciupercile le-am taiat si le-am prajit cu ceapa verde.

Am lasat pana a scazut toata apa lasata de ele.

Am amestecat cele doua compozitii,am pus si kaiserul taiat bucati,verdeata si gogosarul rosu.

Am condimentat.

Din coca am intins o foaie pe care am pus-o intr-un vas ceramic uns cu putin unt.

Am lasat foaia si pe peretii vasului.

Peste foaie am pus umplutura.

Ouale le-am batut cu smantana si le-am pus peste umplutura.

Am pus tava in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.

Cu 10 minute inainte de a fi gata,punem deasupra si cascavalul razuit.

Mai lasam pana se topeste cascavalul si capata o culoare frumoasa.

Pentru ca era tarziu,am servit-o abia a doua zi rece,dar cred ca scoasa din cuptor ar fi fost o nebunie cu cascavalul topit deasupra. Pofta buna!!!!