Este o prajitura minunata, aspectuasa, super cremoasa si nu in ultimul rand delicioasa si aromata! A avut un succes maxim si a disparut foaaarte repede! Aaaaa, si era sa uit....denumirea de 10 i-am dat-o eu de la numarul de linguri de ingrediente!Foi: Amesteca faina cu apa, sucul de rosii, uleiul, zaharul, amoniacul si sare si framanta un aluat potrivit de tare. Imparte aluatul in 4 bucati egale si intinde pe rand patru foi care se coc pe dosul tavii, la foc potrivit, 8-10 minute.

Crema 1: Adauga faina si zaharul si un praf de sare in apa, omogenizeaza bine si fierbe la foc mic pana se ingroasa ca o smantana groasa. Lasa compozitia sa se racoreasca putin.

Intre timp freaca margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra si esenta de vanilie si amesteca cu crema de faina, adaugata putin cate putin si amestecata cu mixerul. Pune crema astfel obtinuta la rece pentru 25 minute.

Crema 2: Amesteca gemul cu cacaua si esenta de rom.

Asamblare: Intr-o tava asaza prima foaie, intinde jumatate din crema 2, pune a doua foaie si intinde uniform toata crema 1. Pune a treia foaie, intinde restul din crema 2 si la final ultima foaie.

Acopera prajitura cu un prosop curat si am las-o la rece pana a doua zi. Tai-o in dreptunghiuri si serveste-o cu mare pofta!