multumesc Gaby_d pentru reteta >:D< .recomand aceasta prajitura.nu ai cum sa nu te indragostesti de ea ;)am vazut varianta cu prajitura glazurata fara a fi taiata intai insa varianta lu Gaby de a glazura fiecare bucata in parte mi s-a parut mai de efect ;)BLAT : separam galbenusurile de albus.batem albusurile spuma,adaugind pe rind cite o lingura zahar batind dupa fiecare . punem apoi galbenusurile unul cite unul.se adauga plicul cu crema si se omogenizeaza.punem compozitia intr-o tava (20/25 cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins in prealabil,foc mediu pentru 25 minute.

CREMA : punem toate ingredientele intr-un bol si mixam bine,mai intai la viteza mica apoi la viteza mai mare .trebuie sa devina o crema legata bine.

GLAZURA: topim ingredientele la foc mic.pe blatul rece se intinde uniform crema intr-un strat gros si se niveleaza.se da la frigider.se scoate tava,portionam prajitura si glazuram fiecare prajitura in parte.