Intre sarbatori... timp de relaxare si de meditatie... Ma relaxez si ma gandesc la cum va fi noul an.

Incepem prin a mixa ouale cu zaharul pana ce devin spumoase si capata consistenta unei creme.

Ciocolata o topim, rupta in bucati, impreuna cu untul, pe baie de aburi. Adaugam apoi ciocolata topita cu unt peste crema de oua si zahar si mixam pana la omogenizare completa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat. Omogenizam. Dam totul la frigider peste noapte sau macar pentru 3 ore.

Cand timpul de stat la trece a expirat trecem la etapa urmatoare. Incingem cuptorul cam la vreo 170 grade, treapta 2. Din compozitie luam cate o lingurita si modelam o bila pe care o vom tavali bine de tot prin zaharul tos si apoi prin zaharul pudra. Asezam fiecare bila in tava, pe o hartie de copt, la distanta de 3 cm una de alta. Dam la cuptor pentru 10 minute. Nu depasiti timpul pentru ca se vor usca prea tare. Vor trebui sa fie crocante la exterior si pufoase la interior... deliciosenii, nu alta.