Am incercat reteta de la Miremirc...din pacate bobitele nu au ramas asa cum le-am format, ci s-au unit si au format un blat alb. Prajitura a fost foarte buna, dar aspectul nu a fost cel pe care-l doream. Daca este vreun secret, va rog sa imi spuneti cum sa fac data viioare. Va multumesc.

Bilute de cocos: amestecam toate ingredientele si formam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam intr-o forma de tort.

Blat: mixam ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat. Adaugam ciocolata topita si faina amestecata cu amidonul, praful de copt si cacao. La sfarsit adaugam esenta de vanilie. Blatul il turnam peste bilutele de branza din forma de tort. Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.

Glazura: laptele si zaharul le punem intr-o craticioara pe foc si lasam pana se omogenizeaza, adaugam untul, iar la sfarsit ciocolata rupta bucatele. Lasam pe foc pana se omogenizeaza bine compozitia.

Lasam blatul sa se raceasca, apoi scoatem marginile formei si turnam glazura. Prajitura este delicioasa!