Reteta aceasta am facut-o de sarbatori,dar abia acum am avut timp sa o postez.

Fursecurile se pot tine pana la o luna de zile,daca va puteti abtine :).

Intr-un vas incapator se pun faina,zaharul pudra,praful de copt,zaharul vanilat si se amesteca bine,apoi se pun margarina sau untul la temperatura camerei,galbenusul,aromele si se framanta bine pana se omogenizeaza compozitia.

Lasam compozitia sa se odihneasca 5 minute,apoi taiem din ea cat sa intindem o foaie de cca 1-2cm, decupam formele dorite,apoi repetam pana terminam tot aluatul.

Punem fursecurile obtinute intr-o tava in care am pus hartie de copt si le punem in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15-20 min sau pana sunt rumenite un pic pe margini.

Dupa ce sunt gata le lasam sa se raceasca si lipim cate 2 bucati cu nutella,crema de ciocolata sau ce va place.margarina o putem pune 30 de secunde in cuptorul cu microunde se pot face cercuri mici si se pot uni cate doua cu gem sau nutela se poate topi ciocolata si turna peste ele sau se pot scufunda jumatate in ciocolata,apoi se dau prin nuca de cocos sau praf de migdale