Am folosit foi de placinta proaspete.

Trecem la confectionarea umpluturii: daca branza de vaci este mai apoasa atunci o punem intr-un tifon dublu si o lasam la scurs. Amestecam apoi branza de vaci cu smantana, ouale, coaja rasa de la o lamaie, esenta de vanilie, stafidele, sarea, zaharul vanilat si grisul. Adaugam si zaharul acesta este in functie de cat de dulce doreste fiecare .

Amestecam pentru o buna omogenizare cu o paleta de lemn.

Topim untul, il lasam sa se racoreasca si apoi ungem fiecare foaie de placinta in parte.

Se suprapun cate patru foi pentru fiecare rulou in parte si ungem pe fiecare in parte cu un strat generos de umplutura,dupa care rulamMi-au rezultat trei rulouri pe care le-am asezat invartite intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu galbenus de ou si dam la cuptorul incins in prealabil. Lasam la copt circa 20 min si cand este frumos rumenita scoatem din cuptor. Pudram cu zahar pudra, taiem si servim.

Delicios de buna!