O alta varianta a salatei de cartofi!Cartofii se pun la fiert in coaja, cca. 20 de minute in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se curata de coaja, se taie cubulete, inca fierbinti, se stropesc cu ulei de masline. Intre timp ceapa verde se curata, se toaca marunt si se adauga la cartofi. Castravetii si ardeii kapia se toaca cubulete. Ouale se fierb cca. 4 minute in apa clocotita, se trec sub jet de apa rece, apoi se curata de coaja si se toaca cubulete. Salamul se marunteste de asemenea. Castravetii, ardeii, ouale, salamul, se adauga la amestecul de cartofi si ceapa. Totul se asezonez de sare, piper si zeama de la ardeii kapia copti, amestecandu-se usor pentru a se ingolba toate ingredientele.

Se da le rece cca. 15 minute ptr. a se impreuna gusturile.

Pofta buna!