e o amestecatura de la mai multe retete.asadar iam pus numele meu dar poate ma ajutati voi cu un nume:DBlatul - Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu praful de sare si 3 linguri zahar. Galbenusurile le amestecam cu restul de zahar pana se formeaza o crema. Rasturam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt, esenta, lingurile de capuccino, iar la final adaugam uleiul. Rasturnam in tava tapetata cu hatie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Eu am folosit o tava 27x30. Dupa ce s-a copt lasam sa se raceasca in tava.

Siropul - Caramelizam zaharul si stingem cu apa rece.

Lasam sa fiarba pana se topeste zaharul.

Dupa lasam sa se raceascaCrema - Mixam frisca cu crema de branza, iar la sfarsit adaugam cacaoa si mai mixam 2 minute. Dam la frigider 20 minuteScoatem blatul si il insiropam iar dupa ce l-am insiropat il ungem cu crema si il dam la rece 30 minute.

Dupa ce s-a intarit bine crema il taiem in patratele si incepem sa decoram cu un varf de frisca pudrat cu capuccino deasupra fiecare patratel.

Pofta buna!!!!!!!!!