Prajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort. Acest desert cu cirese este foarte rapid si usor de preparat, seamana cu o reteta de tiramisu cu cirese.

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul dupa care se adauga cele 2 cutii de mascarpone si albusurile batute spuma. Se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu si se aseaza piscoturile care se insiropeaza cu suc de portocale.

Se pune un strat de crema. Se acopera cu cirese. Alt strat de crema, piscoturi, crema, cirese, crema si deasupra alt strat de piscoturi.

Se acopera cu folie de aluminiu si se da la rece cateva ore (2-3). Se scoate din tava.

Se bate frisca cu 2 linguri de zahar si 1 plic de zahar vanilat. Se imbraca prajitura in frisca. Se decoreaza cu sos de ciocolata si de cirese.

Pofta buna! Reteta de prajitura cu cirese si piscoturi a fost propusa de Ilinca pe forum retetePastrati prajitura cu cirese si piscoturi la rece pana in momentul servirii.