Desert cu rahatBlat:- albusurile se bat spuma tare cu zaharul - ca de bezea- se adauga faina cernuta si praful de copt- se amesteca usor cu o spatula de lemn, pana se incorporeaza faina- se adauga apoi stafidele si rahatul taiat cubulete - se amesteca bine si compozitia rezultata se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit,la 160 de grade aproximativ 30 de minute - pana ce trece testul cu scobitoareaCrema:- galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra, amidonul si laptele caldut si compozitia se pune la fiert pe baie de aburi sau la foc mic - se amesteca incontinuu pana se ingroasa ca o budinca si se lasa la racit- cand crema s-a racit, untul se mixeaza spuma si apoi peste el se adauga crema- se amesteca bine pana se omogenizeazaAsamblare:- se pune prima foaie de napolitana, se unge cu crema jumatate din crema, se adauga blatul racit, peste el se adauga si se uniformizeaza a doua parte de crema si peste acesta se aseaza cu grija a doua foaie de napolitana- se pune peste prajitura ceva greu ca sa se preseze mai bine prajitura si se lasa la frigider peste noapte sau pentru cateva ore- prajitura se feliaza cu un cutit bine ascutit