Biscuitii populari se macina marunt la robotul de bucatarie.

Intr-o oala se pun zaharul si apa sa se topeasca, apoi se adauga Rama Maestro si dupa ce s-a topit totul se ia oala de pe foc si se adauga biscuiti maruntiti, amestecand bine. Se adauga cacaua, apoi romul si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.

Oala se pune pe un fund de lemn si se fac bilute din compozitia de biscuiti. La mijloc se adauga visina (sau ce doriti) si se dau prin nuca de cocos, apoi se pun in tava.

Lasati bilutele la rece in frigider cam jumatate de ora si apoi sunt gata de servit.

Va doresc pofta mare!Daca nu aveti visine din visinata se pot inlocui cu: nuci, alune nesarate si rahat Visinele sa fie curatate de sambure. Eu am incercat si cu afine din afinata si au un gust adorabil :) Daca nu aveti robot incercati sa maruntiti biscuitii cu dosul unui cutit mare sau ii puneti intr-o punga si treceti cu sucitorul peste ei.