Facuta in cuptorul cu lemneAluatul se prepara astfel: se cerne faina intr-un vas adanc. Facem loc la mijloc unde punem drojdia inmuiata cu 2 linguri de zahar si 100 ml din laptele caldut, dupa care lasam o jumatate de ora la crescut. Adaugam galbenusurile frecate cu zahar, sarea si coaja rasa de lamaie si incepem sa framantam adaugand cate putin lapte caldut pana cand se dezlipeste aluatul de pe mana. La urma adaugam margarina topita si mai framantam un pic. Lasam la crescut acoperit cu un prosop pana aluatul isi dubleaza volumul.

Se pregateste umplutura:se amesteca branza de vaca cu galbenusurile,zaharul,stafidele,zaharul vanilat si coaja de portocala.

Daca aluatul a crescut se ia din aluat se intinde rotund .

Se unge forma de tarta cu ulei se aseaza aluatul.

Din aluat se fac suluri care se impletesc cate 2 si se pun roata la aluat si inca sub forma de cruce .

In locurile libere se pune umplutura de branza.

Se unge deasupra cu ou si se da la cuptor pana se coace.inainte de a pune branza se tapeteaza cu putina apa sa nu curga umplutura