Un desert foarte bun si care se prepara foarte rapid ! Daca aveti resturi de cozonac aceasta budinca este ideala .

Mi-a placut foarte mult si cu siguranta o sa o mai repet si in alte combinatii.

Am pus intr-o tava (26 cm diametru) tapetata cu hartie de copt bucatile de cozonac.

Separat intr-un bol am batut bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat,am adaugat lichiorul,frisca si laptele si am omogenizat bine.

Am turnat amestecul peste bucatile de cozonac avand grija sa fie bine acoperite de lichid.

Le-am lasat 10-15 minute sa se aseze apoi am introdus budinca in cuptorul preincalzit la foc mic cca. 45-50 de minute sau pana s-a rumenit frumos deasupra.

Pentru sos am amestecat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat,am adaugat frisca,lichiorul si am pus sosul pe baie de abur pana a prins consistenta si s-a topit complet zaharul.

Am servit budinca usor racita cu sos de vanilie si putina ciocolata topita (doar e musai la mine :)) )Daca folositi cozonac obisnuit adaugati si coaja de la o portocala rasa.

Eu am folosit panettone care a fost foarte aromat .