Reteta de preparare a papanasilor Nu cred ca sunt multi cei care rezista ispitei de a manca papanasi! Noua ne plac atat cei prajiti cat si cei fierti.

De aceasta data am venit cu cei prajiti dar promit sa aduc si fierti!Reteta de preparare a papanasilorIntr-un bol mai mare am pus branza de vaci,zaharul,vanilia,ouale,sarea,praful de copt si 3 linguri cu faina cernuta.

Am framantat bine aluatul.

Am presarat celelalte doua linguri de faina pe planseta si am impartit aluatul in 9 bucati.

Din fiecare bucata am rupt cate o bucatica si am format noua bilute de aluat.

Am rotunjit frumos intre palme cele noua bucati,le-am pus din nou pe planseta presarata cu faina, am bagat un deget in mijlocul fiecarei bucati si am facut o gaura cu degetul.

Aluatul este destul de moale si asa mi-a fost cel mai usor sa-i dau forma dorita.

Am pus uleiul sa se incinga si am prajit papanasii.

Dupa ce au devenit aurii pe ambele parti,i-am scos pe un servetel absorbant.

Am servit papanasii calzi cu smantana si dulceata de trandafiri.

Puteti sa-i serviti cu ce fel de dulceata sau gem va place voua cel mai mult!Puteti pudra papanasii cu zahar .

Noua ne-au placut asa fara.