Detalii Fudulii de vitel cu sos de vin si pesto
Ingrediente:
fudulii de vitel cca,
500 g,
otet din vin 4-5 linguri,
foi de dafin 2 bucati,
oregano,
cimbru,
maghiran,
usturoi,
vin alb demisec cca 200 ml,
ulei de masline 2-3 linguri,
pesto Panacris ( http://www,
retete/retete/pesto-panacris-46760,
html)
Un fel de mancare mai controversat, dar totusi gustos! Multumesc Ina pentru inspiratie! :-*Fuduliile curatate se taie felii, se spala sub jet de apa rece, apoi se pun intr-un vas adanc, se adauga otetul, mirodeniil si apa rece, cat sa le acopere, apoi se lasa la rece cca. 60 de minute. Dupa ce s-au marinat, se strecoara de zeama, se trec sub jet de apa rece, apoi se adauga uleiul de masline, masand usor organele, se asezoneaza de sare, mirodenii si usturoi presat, apoi se pun la prajit in tigaia grill sau Doubleta in cazul meu, se adauga vinul, se acopera si se lasa la gatit cca. 15 minute. Se servesc acompaniate de sos pesto Panacris( http://www.retete/retete/pesto-panacris-46760.html)/mujdei de usturoi/ketchup dupa gustul fiecaruia. Poft buna!