Acestea sunt ingredientele. Ce facem cu ele? Nimic mai simplu, punem lingura de untura la topit si peste turnam cele 250 gr smantana. Se da focul pe mediu si amestecam incontinu( atentie, in fata voastra aveti un mic vulcan :) ) In prima faza totul se va omogeniza, apoi treptat compozitia va deveni nisipoasa si dupa un timp ea se va stringe gramada textura ei va fi mai nisipoasa si va incepe sa se desprinda. Din acest moment, il mai lasam pe foc la prajit pana prinde culoarea unei chifle. Se toarna apoi in cutiuta de plastic si se da la rece. In decurs de cateva minute se va intari si va avea consistenta unei branze. Se serveste pe paine proaspata sau prajita cu ridichi, ceapa verde rosii, alaturi de o cana cu ceai fierbinteAcestea sunt ingredientele. Ce facem cu ele? Nimic mai simplu, punem lingura de untura la topit si peste turnam cele 250 gr smantana. Se da focul pe mediu si amestecam incontinu( atentie, in fata voastra aveti un mic vulcan :) ) In prima faza totul se va omogeniza, apoi treptat compozitia va deveni nisipoasa si dupa un timp ea se va stringe gramada textura ei va fi mai nisipoasa si va incepe sa se desprinda. Din acest moment, il mai lasam pe foc la prajit pana prinde culoarea unei chifle. Se toarna apoi in cutiuta de plastic si se da la rece. In decurs de cateva minute se va intari si va avea consistenta unei branze. Se serveste pe paine proaspata sau prajita cu ridichi, ceapa verde rosii, alaturi de o cana cu ceai fierbinte