am vazut aceste fursecuri ( tare imbietoare!!) la Rocsi cu ceva timp in urma. http://www.retete/retete/fursecuri-cu-unt-si-cocos-43414.htmlMi-am notat reteta, am mai modificat foarte putin la ea si am pregatit niste fursecuri aromate.... Sa-mi spuneti cu ce le serviti daca treceti pe la mine: ceai, lapte sau cafea?Maruntim fisticul si semintele de floarea soarelui la robot.

Amestecam galbenusurile cu zaharul,adaugam praful de copt si toate mirodeniile.

Adaugam fisticul si semintele maruntite, apoi nuca de cocos.

Mixam in continuare la viteza mare si incorporam atat laptele cat si faina.

La final vom obtine un aluat moale,pe care-l vom lua cu lingura si vom umple pistolul de ornat,cu ajutorul caruia vom forma fursecurile noastre in forma de bezea.

Se dau la cuptor, la temperatura moderata si cand sunt aurii le trecem direct intr-o punga in care am pus zaharul pudra, ele fiind fierbinti,zaharul se lipeste de ele.

Le scatem pe un platou si servim.

Pofta buna!