Un tort dulce-acrisor usor de facut, nu necesita coacere si e foarte racoros servit direct de la frigider.

Folosim o tava rotunda mica 17-20 cm.

Pe fundul tavii punem hartie de copt, apoi de jur imprejur si pe fundul tavii asezam piscoturi insiropate in sucul de la coptotul de pere. Punem gelatina la inmuiat in 2-3 linguri de apa si lasam aprox 10 minute.

In acest timp mixam frisca (amestecam smanatana pt frisca cu frisca dulce si zaharul). Perele di caisele le taiem bucatele mici.

Gelatina inmuiata o punem pe baie de aburi si amestecam pana se topeste (nu trebuie sa fiarba).

Lasam sa se raceasca apoi o turnam peste frisca si amestecam.

Adaugam si fructele taiate si zmeura si omofenizam.

Umplem forma de tort tapetata cu piscoturi cu crema de frisca obtinuta, nivelam si dam la frigider minim 3 ore inainte de a servi.

Scoatem din frigider si indepartam doar inelul de la tava.

Ornam cu fructe dupa pofta inimii.

Puteti folosi orice alt compot si ce fructe va plac