Se serveste calda cu ketchup sau sosuri picante. A iesit nemaipomenita, foarte buna.

Aluatul: Facem intai maiaua, adica intr-un bol mare (de 3l) punem drojdia sfaramata cu 50 ml apa si 3 linguri faina, amestecam bine si lasam sa isi dubleze volumul. Apoi adaugam restul de apa si 2 linguri de ulei si faina amestecand pana devine un aluat elastic nu foarte tare. Ungem cu cealalta lingura de ulei pe deasupra si lasam sa creasca triplandu-si volumul.

In tava de la cuptor unsa cu margarina (rama pt. copt) se aseaza aluatul intins in prealabil (cu mana sau cu sucitorul uns) bine peste margini si dam 5 minute la cuprorul incalzit in prealabil(180-200 grade). Intr-un bol amestecam bulionul cu sare (delicat), piper, zahar si laptele. Scoatem tava si ungem aluatul cu sosul facut,radem branza deasupra uniform, adaugam sunca afumata taiata bucatele, salamul, baconul, muschiul taiat fasiute, maslinele rondele si dam la cuptor pt 20 minute. Scoatem apoi din nou si adaugam oul batut cu patrunjelul si mai putem rade inca putin cascaval daca dorim si mai lasam inca 5 minute la cuptor si gataLasam aluatul intins cat mai gros nu prea subtire pt ca se usuca.