Blat: Batem albusurile spuma tare. Adaugam zaharul putin cate putin si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Macinam miezul de nuca si il punem peste albusurile batute. Omogenizam usor cu ajutorul unei spatule. Adaugam faina, putin cate putin si incorporam lejer, de jos in sus.

Tapetam tava cu hartie de copt (atentie, obligatoriu veti folosi hartie de copt!) Impartim aluatul in trei parti egale si intindem o parte in tava pe hartie de copt, dupa care il nivelam cu o spatula. Dam la cuptor pana se rumeneste usor pe margine. Coacem toate trei blaturile pe rand si le lasam deoparte sa se raceasca pe hartie.

Crema: Batem galbenusurile cu zaharul pana compozitia devine cremoasa. Punem galbenusurile pe foc si amestecam continuu pana ce compozitia incepe sa se ingroase. Dam deoparte si lasam sa se raceasca.

Batem spuma untul si incorporam crema de galbenusuri rece, putin cate putin pana obtinem o crema consistenta.

Asamblare: Desprindem hartia de copt de pe blat. Ca sa fie mai usor le puteti intoarce cu fata in jos.

Asezam primul blat pe o tava. Crema o impartim in trei parti egale. Intindem o parte peste primul blat in strat uniform.

Continuam astfel si ultimul strat de crema il vom pune deasupra, peste ultimul blat.

Krantz: Caramelizam zaharul tos intr-o craticioara. Atentie sa nu il ardeti, fiindca va deveni amar! Cand zaharul este caramelizat adaugam nucile si mai lasam 1 minut pe foc amestecand astfel incat toate nucile sa fie trecute prin caramel.

Intindem in strat subtire pe o hartie de copt nucile caramelizate si le lasam sa se raceasca. Le rupem apoi bucati.

Le macinam apoi la robot si presaram deasupra prajiturii, acoperind in intregime stratul de crema.

Dam la frigider pentru cel putin cateva ore, apoi le taiem cu un cutit bine ascutit.

Dimensiunile tavii: 25*35.