In urma cu vreo 4 ani am descoperit combinatia dintre Brownie Cappuccino si Crema de affine...de atunci am repetat-o in cateva torture de botez.

La fel s-a solicitat si de aceasta data, pentru tortul de botez al fetitei unor buni prieteni. Invitatii au fost placut surprinsi.

Asamblare:- primul etaj - de jos in sus - blat de vanilie +crema de ness,blat de cacao + crema de afine, ultimu strat blat de brownie cu crema de scortisoara;- al doilea etaj la fel ca primul;- al treile etaj - inimioara - blat de brownie cu crema de scortisoara, blat vanilie cu crema de ness si ultimul blatul de cacao cu crema de afine, ca sa iasa inima in ton de mov.

Decoratiunile au fost facute cu vreo 2 zile inainte si reprezinta jucariile preferate ale fetitei - 2 stelute zambatere, meclusori si ciupercute...si niste frunze petru trandafirii de frisca.

Si ca sa se potriveasca cat mai bine ciupercutele si melcusorii, am creat un decor de poienita cu floricele si fire de iarba - care mi-au luat cam 2 ore pana le-am montat pe tort :)Pentru colorare am folosit colorant gel de la Wilton - mov,verde si galben.

Satisfactia invitatilor a fost plata pentru munca depusa.