L-am numit rapid fiindca asa este . Am avut un praf de chec cu toate ingredientele in el am mai adaugat,citeva linguri de lapte,si 150 gr unt .timpul de preparare fiind de 10 min. Este pentru prima data cind prepar un astfel de chec.,recunosc ca am cam ezitat in a-l face si din acest motiv cred ca l-am scapat din mina..... cind l-am scos din cuptor,glumeam nu am fost eu suficient de atenta . Evident ca s-a rupt in 2 motiv pentru care o sa va arat doar o jumatate din cealalata s-a cam spart .. Oricum sincer este foarte bun,si se prepara repede .bun pentru cind suntem in criza de timp ..

Se pune praful de chec impreuna cu laptele,untul moale si (eu am pus ulei ),se mixeaza putin la viteza minima apoi 3 min. la viteza maxima.

Se adauga fulgi de ciocolata si compozitia obtinuta o punem intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina .

Se introduce tava in cuptorul in prealabil incins la 180 gr. Dupa 15 min. de la coacere cu un cutit crestam checul in lung putin cu virful cutitului .. Cind este bine rumenit il scoatem din cuptor il lasam 10 min . in tava apoi il scoatem si -l pudram cu zahar praf. Bun si usor de realizat ..

Linga acest chec merge de minune o cafeluta sau un ceai ..