BlatBatem albusurile spuma cu zaharul. Adaugam nuca macinata amestecata cu faina si praful de copt.

Amestecam usor si punem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pt 20 de minute.

Topim ciocolata alba pe baie de aburi cu 2-3 linguri ulei si adaugam peste blatul scos din cuptor(fierbinte) si intindem bine.

CremaCaramelizam 6 linguri cu zahar.

Adaugam margarina si lasam sa se topeasca la foc mic amestecand din cand in cand.

Separat mixam galbenusurile cu celelalte 6 linguri de zahar pana devin cremoase.

Adaugam nuca maruntita.

Aceasta compozitie o punem peste zaharul caramelizat cu margarina si lasam in continuare pe foc pana se ingroasa bine.

Crema calda se intinde peste blatul racit si glazurat cu ciocolata alba.

Se lasa la racit,apoi se glazureaza cu ciocolata neagra sau cu lapte.(Se topeste pe baie de aburi)