Am primit ieri comanda din camara si am zis sa inaugurez inelul de inox :) Au iesit niste tortulete cremoase si delicioase :)Am macinat biscuitii foarte fin.

Am adaugat zaharul,cacaua,untul topit si laptele si am amestecat bine pana am obtinut o compozitie omogena si usor de intins.

Am impartit compozitia in 4 parti egale.

Pe o farfurioara am pus inelul de inox apoi am tasat bine compozitia .

La fel am procedat si cu celalalte tortulete.

Pentru crema am amestecat branzica de vaci cu zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit zaharul.

Am hidratat gelatina in apa rece apoi am topit-o usor.(atentie sa nu fiarba)Am adaugat gelatina peste branzica si am amestecat bine.

Am mixat frisca apoi am adaugat branzica si am omogenizat.(va iesi o crema pufoasa si delicioasa)Din nou cu ajutorul inelului am crema pe fiecare baza de biscuiti.

Am dat tortuletele la rece pentru minim 3 ore.

Am topit ciocolata cu frisca lichida apoi am glazurat fiecare tortulet.

Am dat din nou la rece pana s-a intarit glazura.

Ingredientele sunt pentru 4 tortulete a cate 9 cm diametru.