Pentru fiecate blat se procedeaza la fel: albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul si se bate bine pana se obtine o spuma tare. Se adauga faina si dupa caz ciocolata, cocosul, macul sau nuca. Se deseneaza un cerc pe dosul foi de copt, se intinde compozitia de bezea, se coace la foc mic -150 grade C pana ce se usuca bezeaua. Eu am copt cate doua blaturi odata.

Pentru crema galbenusurile se ameteca cu zaharul, budinca si laptele rece, se pune compozitia la fiert pana se obtine o crema groasa. Se lasa la racit si se mixeaza cu untul. Crema obtinuta se imparte astfel: 1/4 se amesteca cu nuca se cocos, 1/4 se amesteca cu nuca, 1/2 se amesteca cu ciocolata topita si racorita. Pentru asamblarea tortului se aseaza in ordine in tava: blatul cu mac, crema de ciocolata blatul cu nuca de cocos, crema cu nuca de cocos blatul cu nuca, crema cu nuca blatul cu ciocolata, crema de ciocolata se orneaza cu restul de crema de ciocolataPentru blatul cu nuca se poate folosi si nuca rumenita si taiata marunt Obligatoriu aragajul sa fie reglat la foc mic, daca nu se poate atunci usa trebuie sa fie intredeschisa.