Am plecat de la prajitura Rudy si am ajuns la cea de fata, care nu e rea deloc. E chiar foarte buna. Degustatorii au spus-o. :)Aluatul: faina se cerne. Se adauga praful de copt, zahar, cacao, ouale si untul si se framata. La final se pune apa si se omogenizeaza aluatul. Se da la rece in congelator pentru 10 minute. Branza: se pun in blender toate ingredientele si se amesteca bine pana devine o pasta de consistenta smantanii. Intre timp stafidele au fost puse la inmuiat in alcool.

Ciocolata se rade si se pune intr-un bol.

Asamblare: se ia o tava dreptunghiulara si se unge bine cu unt. Aluatul luat din congelator se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se pune pe fundul tavii, in mod uniform. Se mai opreste aluat de marimea unui ou. Se adauga branza. Din aluatul ramas se,, fabrica :) floricele cu o forma, care sunt asezate deasupra. Se bate un ou bine, se unge putin pe deasupra cu acesta si se da la cuptor care este incins inainte.

Se pune la copt pentru 35-40 min. la foc mediu. Dupa ce s-a copt se pune deasupra razatura de ciocolata.