In galetusa de la MdP adaugam laptele caldut, sarea, miere de albine, vanilia si coaja de lamaie.

Dupa adaugam faina, untul topit si drojdia.

AluatulIn galetusa de la MdP adaugam laptele caldut, sarea, miere de albine, vanilia si coaja de lamaie.

Dupa adaugam faina, untul topit si drojdia.

Aluatul dupa ce a fost framantat de masinaAmestecam stafidele cu romul, migdalele le taim in bucatele si le adaugam peste stafide. Acoperim cu ceva si lasam deoparte pana creste aluatul.

Si dupa 30 de minute de crescut, s-a laut curentul angryfire.gif, nu mai puteam de nervi, a trebuit sa scot aluatul. Poza e cam neclara, se intelege de cePresaram putina faina pe suprafata de lucru, intindem aluatul si adaugam stafidele+migdaleleFramantam putin pana se amesteca totul bineDam aluatul sub forma de sul, il asezam pe o tva si lasam la crescut, la loc cald, timp de 30 de minute.il dam la cuptor pt 45 de minute, la 180 grade C.

Imediat ce-l scoteti de la cuptor il ungeti cu 50 g unt topit si il presarati cu mult zahar pudraE super pufost si cu un gust foarte deosebit de la mierePofta buna!Reteta Cozonac cu miere, stafide si migdale a fost propusa de aliza pe forum reteteAlte retete cu gasiti aici:Cozonac impletit, Cozonaci Babani,Cozonac Mariana