Separam albusurile de galbenusuri, batem spuma cu putina sare albusurile adaugam 200 gr zahar si continuam sa mixam pina obtinem o bezea foarte usor si cu grija adaugam 6 linguri de faina amestecind de jos in sus cu o spatula de silicon. esenta de vanilie o adaugam in nuca de cocos dupa care adaugam si nuca de cocos in compozitie omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava mai micuta si bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 25 min. Intre timp frecam margarina cu zaharul ramas iar galbenusurile le dizolvam in lapte putin caldut in care adaugam margarina cu zaharul topit deja in margarina si omogenizam bine apoi se adauga si faina ramasa {aveti grija sa nu se formeze cocoloase}. Dam la rece cam 10-15 min, dupa cele 25 de min care prajitura a stat in cuptor o scoatem si turnam compozitia de la frigider nivelam frumos si bagam din nou la cuptor pina se rumeneste frumos deasupra {trebuie sa fie un pic moale deasupra}. Dupa ce sa copt se lasa sa se racesca si apoi se taie si se serveste.