Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul si adaugam in fir subtire peste spuma de albusuri. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecam cu o lingura cu miscari usoare. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca dupa care il vom taia in 3 felii.

Crema de ciocolata - ciocolata o rupem bucatele, adaugam frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste. Lasam sa se raceasca dupa care dam la frigider cateva ore sau la congelator o ora. Cand s-a racit o mixam pana devine o frisca pufoasa.

Crema de marshmallos - Marshmallos le topim pe baie de aburi amestecand continuu. Frisca o mixam bine dupa care adaugam marshmallos-urile topite, amestecam pana ce se omogenizeaza.

Asamblare - asezam prima foaie pe un platou - insiropam - adaugam crema de ciocolata (din care am oprit putin pentru decor) - a 2 foaie- insiropam - 1/2 crema de marshmallos - a 3 foaie - restul de crema marshmallosAm decorat cu crema de ciocolata si deasupra am adaugat ciocolata cu alune rasa