Am fost reticenta cand am auzit de morcovi intr-o prajitura, dar dupa ce am incercat-o mi-am promis ca o voi repeta si alta data! Desert ideal si pentru copii!Se curata, se spala si se razuie morcovii si merele (eu le-am bagat in robot fara sa le pasez de tot, doar le-am maruntit).

Se mixeaza uleiul, zaharul, zaharul vanilat pentru cateva minute, dupa care se adauga sucul proapat stors de la o portocala si apa minerala.

Adaugam morcovii si merele maruntite si omogenizam. Faina se amesteca cu bicarbonatul si cu praful de copt si apoi se adauga compozitiei initiale. Stafidele, coaja si zeama de lime se adauga si ele.

Ungem oala Multicooker cu putin unt, turnam compozitia formata in ea, selectam programul BAKE si temperatura de 150 grade pentru 20 minute si inca 20 minute la 180 grade.

Cand s-a terminat timpul, o scoatem din oala, o lasam sa se raceasca si apoi o pudram cu zahar farin.

Pofta buna!Reteta inspirata de aici: http://www.retete/retete/chec-de-post-cu-morcovi-si-mere-54338.html . Multumesc Ina! Foarte gustoasa prajiturica si adorata chiar si de copil mofturos ca al meu!